PRINCIPI

 

 

Vives & Munte, , Gabinet Pericial d'Analisis i Informació , li permetrà a vostè i a la seva empresa dis-posar d'informes comercials, mercantils, econòmics i financers contrastats. Amb la nostra metodologia en investigació comercial i mercantil disposarà de tota la informació clau per a la seva activitat. Entre les nostres moltes solucions podrà disposar d'altres estudis com són solvència, patrimoni, i risc, prejudicial, laboral, prelaboral, informació registral, tant mercantil com propietat, etc., els quals són analitzats i desenvolupats pels nostres documentalistes, analistes, perits, sotmesos als més estrictes controls i qualitat. 
  

Disposar dels serveis de Vives & Munte li permetrà evitar futurs perjudicis i problemes, en les diverses situacions que en el dia a dia ocorren, al contar amb autèntics professionals, els quals li podran donar resposta a tot tipus de problemes i situacions com ser la contractació de treballadors, col·laboradors, clients, proveïdors, etc.

    

Vives & Munte és un Gabinet expet amb Pericia Mercantil, creat en 1.979, i ve proporcionant solucions als seus clients per a la presa de decisions, que està format per  Analistes d'Informació Empresarial i Soci - Laboral, Grafolegs, Perits Judicials amb les diferentes disciplines "Cal·lígrafs, Propietat Intelectual, Propietat Industral, Patens i Marques, Inmobiliaris" Criminalistes, Experts en Ciències Forenses, de reconeguda formació i prestigi nacional i internacional. Creador del primer servei integral de prevenció i acció contra la morositad amb atenció personalitzada.

 

   

Següent >>>

 

PER A MÁS INFORMACIÓ SOBRE ELS SERVEIS PREMI AQUI >>>

 

 

      

  

               

VIVES & MUNTE S L,  C/ Sant Baltasar, 22       08014 - BARCELONA   (SPAIN)  
Tel. : (34) *93.452.08.65    Fax. : (34) *93.323.24.71 
vym@vym.es     www.vym.es

 

    

© VIVES & MUNTE. (C.I.F. B08589681) DES DE 1.979 PROPORCIONANT SOLUCIONS