PRINCIPI

 

 

Dictamen sobre Armes. Classificacions d'armes i les seves característiques. Balística. Armes d'última generació. Estudi dels danys o marques que produeixen. El dictamen sobre armes. 

Mitjans avançats per a l'Obtenció i Identificació Dactiloscópica. Instrumental i mitjos per a la detecció i obtenció de petjades. Examen dactiloscópico amb programas informàtics de comparança i identificació. 

Psicologia de l'Escriptura (Bases neurofisiológicas i bases d'interpretació grafopsicològica) 

L'espai i l'organització gràfica. El simbolisme de l'espai gràfic, les zones gràfiques. Moviment i forma. El ritme. La dinàmica de l'escriptura, reflex de la dinámica de la personalitat. Ritme de base. La signatura i el text. El context gràfic, harmonia, equilibri, escriptura tipus, estructuració. 

Tècniques del Grafoanálisis La metodologia sistemàtica: els paràmetres del grafoanálisis. Anàlisis, valoració i grafodiagnóstic per tipologies caracterológiques i psicoanalíticas: especialment paràmetres, valoració i classificacions de predominants de temperament singlotcrático, caràcter, Actitud Vital, Funció Psíquica, Graus de tensió, duresa, Tipología de l'Anàlisi Transaccional 

 

 

 

 

PER A MÁS INFORMACIÓ SOBRE ELS SERVEIS PREMI AQUI >>>

 

 

      

  

               

VIVES & MUNTE S L,  C/ Sant Baltasar, 22       08014 - BARCELONA   (SPAIN)  
Tel. : (34) *93.452.08.65    Fax. : (34) *93.323.24.71 
vym@vym.es     www.vym.es

 

    

© VIVES & MUNTE. (C.I.F. B08589681) DES DE 1.979 PROPORCIONANT SOLUCIONS